keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Parisuhde ongelmia ja sovintose*siä

Toissa iltana meillä oli hulkin kanssa pientä selkkausta, eli riitaa näin suomeks sanottuna.. on ollu nyt pikkasen enemmän alamäkee kun pitkään aikaa ja tiedän et johtunee siitäkin kun alotin koulun ni ei jaksa panostaa niin paljon suhteeseen kun sillon ku olin työtön.. jotenki vaan alko pännii kun aina jos jotain ollaan tekemäs ni hulkin piti päästä salille eka tai ihan mitä tahansa ohjelmaa kehitettii ni hulkin hommat piti ensin hoitaa.. 

alko jo niin raivostuttaa et meinasin laittaa pillit pussii ja lopettaa koko suhteen.. on tietysti ollu muitaki juttuja miks ei oo menny kauheen hyvin, saatii sit kummiski juteltuu asioista ja sovittii et nyt aineki telkkari ja tietokone pysyy kiinni viikolla ja vietetää aikaa perheen kesken.. (tää oli siis hulkin ehdotus)

 no eilinen meniki sit hyvin vaik tuli häärättyy pitkin kämppää, ja sit kun muksut meni nukkuu ja me sänkyy, ni huhhuh ihan hullua kiimaseksiä eli ns. Sovintoseksiä tuli ja kunnolla.. hulkki kävi niin kuumana ettei mitää rajaa.. ei oo kyl pitkää aikaa ollu noin kuumana, kyl itekki olin tietysti messissä mut en läheskää nii paljon ku oisin voinu olla, koska mua omal taval häiritsi et se kävi nii kierroksills kun se suuteeliki nii intohimosesti ni sen sänki raapi naamaa ja mun keskittyminen herpaantu ja sit se puri mun huulia ja taas en pystyny keskittyy ku turpa oli nii tulessa jo.. no sit ONNEKS  se pyys mut päälle ni ei tarvinnu suudella enää :D  hommien lopuks jäi kyl hyvä mieli..  nyt ollaa taas samalla aaltopituudella aineki hetkenja kyl se räjähtäminen välillä näköjää tuottaa jotain hyvääki.. :D toivottavasti nyt alkaa asiat menee pikkasen paremmin tai sit on vaan keksittävä joku muu ratkasu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti